Kuidas Merit Tarkvara lihtsustab ettevõtte finantsprotsesse

Tänapäeva ettevõtluskeskkond nõuab üha enam efektiivseid ja täpseid lahendusi, et hoida samm ajaga ning püsida konkurentsivõimeline. Üks võtmevaldkond, kus innovatsioon võib mängida olulist rolli, on raamatupidamine. Merit Tarkvara pakub mitmeid lahendusi, mis muudavad raamatupidamise protsessid lihtsamaks ja efektiivsemaks, võimaldades ettevõtetel keskenduda oma põhitegevusele.

E-arved: Sujuv ja täpne arveldusprotsess

Automaatne ristkontroll ja EMTA integratsioon

Üks Merit Tarkvara olulisemaid eeliseid on e-arvete haldamise lihtsus. Merit on integreeritud Eesti Maksu- ja Tolliametiga (EMTA), mis võimaldab automaatset käibemaksudeklaratsioonide ristkontrolli. See tähendab, et üle 1000 euro suurused arved kontrollitakse automaatselt, mis vähendab vigade ohtu ja tagab deklaratsioonide täpsuse.

Otseühendus müüjatega ja arvete aktsepteerimine

E-arved, mis saadetakse otse müüjatelt Meritisse, võimaldavad kiiret ja tõhusat arvete töötlemist. Merit tarkvara võimaldab arveid aktsepteerida ja neid kohe töödelda, säästes seeläbi aega ja vähendades manuaalse töö vajadust.

Tasumine otse Meritist

Tasumise lihtsus on veel üks oluline aspekt. Merit võimaldab e-arveid saata pangale tasumiseks otse oma tarkvarast. Riihos süsteemi kasutajad saavad saata maksefaile, mis tuleb pangas kinnitada. See vähendab vajadust eraldi maksete haldamiseks ja muudab kogu protsessi kiiremaks ja sujuvamaks.

Täielik ostuinfo ja tasuta e-arvete vahetus

Merit Tarkvara pakub täielikku juurdepääsu ostuandmetele, sealhulgas kogu info kõigi müüjate ja ostude kohta. Lisaks on e-arvete vahetus Aktiva kasutajate vahel tasuta, mis teeb sellest kuluefektiivse lahenduse. Merit küsib iga vastu võetud e-arve eest ainult 10 senti pluss käibemaks, mis on väga soodne võrreldes paljude teiste turul olevate lahendustega.

Müügiarved: Kiirus ja täpsus

E-arvete ja e-posti saatmine

Merit Tarkvara võimaldab müügiarvete saatmist otse tarkvarast e-arvetena või e-postiga. See mitmekülgsus annab ettevõtetele paindlikkuse valida neile sobivaim viis arvete edastamiseks klientidele.

Kliendi- ja tooteinfo haldamine

Merit tarkvaras saab salvestada ja hallata kliendi- ja tooteinfot, mis võimaldab paremat ülevaadet ja kiiremat reageerimist kliendisuhtluses. Müügiinfot saab kajastada toodete, klientide ja ajaperioodide kaupa, mis aitab kaasa täpsematele analüüsidele ja otsuste tegemisele.

Pangakonto ülekanded: Lihtsus ja täpsus

Otseühendus pangaga ja maksete sobitamine

Merit Tarkvara võimaldab otseühendust pangaga, mis tähendab, et pangakonto ülekanded liiguvad otse raamatupidamissüsteemi. Maksete sobitamine pangakonto väljavõttest pearaamatutega on lihtne ja kiire, mis vähendab võimalike vigade arvu ja tagab finantsinfo täpsuse.

Õigeaegne makseteave ja täielik ülevaade

Makseteave jõuab alati õigeaegselt ning elektrooniline pangakonto väljavõte kuvab selgelt kõik sissetulekud ja tulemused.

Merit Tarkvara eelised: Aja ja raha säästmine

Merit Tarkvara peamine eesmärk on pakkuda lahendusi, mis aitavad ettevõtetel säästa aega ja raha. Automatiseeritud protsessid, nagu e-arvete haldamine ja pangakonto ülekanded, vähendavad manuaalse töö mahtu ja võimaldavad keskenduda olulistele äritegevustele. Täpsed ja õigeaegsed finantsandmed aitavad kaasa paremale otsuste tegemisele ja ettevõtte üldisele efektiivsusele.

 

Merit Tarkvara on ideaalne lahendus neile, kes soovivad oma raamatupidamist lihtsustada ja muuta seda tõhusamaks. Liitu Merit Tarkvara kasutajatega ja koge, kuidas e-arved, müügiarved ja pangakonto ülekanded muutuvad lihtsaks ja mugavaks!